Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان خصوصی‌سازی، گفت: سهام باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال تا پایان بهمن وارد بورس می‌شود و ارزش برند هر یک از این دو باشگاه بیش از یک‌هزار میلیارد تومان است.

«حسین قربان‌زاده» در برنامه تلویزیونی در انتهای الوند، اظهار داشت: مهمترین مانع خصوصی‌سازی، نگرشی است که می‌خواهد دارایی دولت در دست دولت باقی بماند و متولیانی که اکنون این بنگاه‌ها را در وزارتخانه‌ها و شرکت‌های تخصصی در اختیار دارند و معتقدند اگر این بنگاه‌ها در اختیار دولت باشد بهتر اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این تفکر تا اصلاح نشود این چالش را داریم و بخصوص ما که در سازمان خصوصی‌سازی هستیم و به دنبال واگذاری بنگاه‌ها از دولت به بخش خصوصی هستیم. اگر این نگرش اصلاح شود و همه همراهی کنند بنگاه دولتی در مسیر واگذاری قرار می‌گیرد.

رییس سازمان خصوصی‌سازی تاکید کرد: این نگرش در وزارت ورزش کمرنگ‌تر است و مشکل واگذاری پرسپولیس و استقلال متعدد است. این دو باشگاه برخلاف باشگاه‌های دیگر که دولت از طریق شرکت‌ها در آن‌ها نقش دارد مستقیم در اختیار دولت هستند و از طریق وزارت ورزش اعضای هیات مدیره و مدیرعامل آن‌ها انتخاب می‌شود؛ بنابراین مشکل ای. اف. سی که مالکیت مشترک است همچنان باقی است و هم اینکه اساسا اداره این دو باشگاه دچار چالش است و نتیجه این روند، بدهی‌ها و تعهدات مالی باقی مانده می‌شود.

قربان‌زاده تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس و استقلال به سمت واگذاری معقول می‌روند حتی تا پایان بهمن درج نماد این دو باشگاه را در صورت همکاری باشگاه‌ها در ارائه صورت حساب‌های مالیاتی و بند‌های حسابرسی شده مورد نیاز بورس، در بازار پایه فرابورس خواهیم داشت.

وی ادامه داد: هر روز با نمایندگان دو باشگاه و سازمان بورس و وزارت ورزش و دست اندرکاران و پیشکسوت‌هایی که می‌توانند کمک کنند در این باره در سازمان خصوصی سازی جلسه داریم.

رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس در سال‌های گذشته، توضیح داد: افراد مختلفی درباره سهام دو باشگاه داعیه دارند و اینکه چقدر صحت دارد نیازمند ارزیابی است، اما بخش بزرگی از سهام دو باشگاه در اختیار دولت است و برای این بخش باید تصمیم‌گیری شود. اولین کار درباره این دوباشگاه آن است که استقلال و پرسپولیس از تاریکخانه دولتی دربیایند و جلوی دید مردم در اتاق شیشه‌ای قرار گیرند.

قربان‌زاده گفت: همه مردم باید از جزییات این دوباشگاه خبر داشته باشند و هر شرکت به شرط افشای اطلاعات می‌تواند وارد بورس شود و این اتفاق تا پایان بهمن رخ می‌دهد. همچنین با مدلی که طراحی شده مجمع این دو باشگاه، بورس و سازمان خصوصی‌سازی تصویب می‌کند که این ۱۰ تا ۲۰ درصد فروش سهام، به باشگاه‌ها برسد و عملا این دوباشگاه هم شفاف می‌شوند و هم پول مشارکت مردم در افزایش سرمایه به باشگاه‌ها می‌رسد و سپس تغییر سهام‌داری دو باشگاه در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گفته وی، تا شهریور ۱۴۰۶ تغییر سهامداری این دوباشگاه را در دستور کار داریم و تا پایان بهمن نیز بخشی از سهام که ۱۰ تا ۲۰ درصد است وارد بورس می‌شود.

رییس سازمان خصوصی سازی یادآور شد: دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در دو هفته اخیر ارزش‌گذاری انجام شده در ابتدای سال ۱۴۰۰ بروزرسانی شده و بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان ارزش برند هر یک از دو باشگاه است و تا هفته آتی ارزشگذاری را در هیات واگذاری تصویب و اعلام می‌کنیم.

قربان‌زاده گفت: کارشناس دادگستری دارایی‌های ثابت دوباشگاه را ارزشگذاری می‌کند و صورتحساب درآمد و بدهی‌ها را دارد و در کنار این اتفاق، ارزش برند را ارزیابی کرده و در نهایت رقم را اعلام می‌کنند. اکنون بدهی‌ها دقیق مشخص شده و کار حسابرس همین است. باشگاه باید از درآمد عملیاتی سود ببرد و سهامدار بداند سودآوری این باشگاه مستمر است.

/ایرنا

برچسب ها: استقلال ، پرسپولیس ، بازار سهام لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QXZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس بازار سهام رییس سازمان خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال تا پایان بهمن دو باشگاه قربان زاده باشگاه ها وارد بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!